HEALING EN OVERIGE BEHANDELINGEN

                                                 onder de knop Behandelingen, staan meerdere behandelingen beschreven.

 

 

Het is mogelijk om sommige van de sessies op afstand te ontvangen, het contact zal dan telefonisch of online plaats vinden.

 

De sessies die hieronder beschreven staan kunnen los geboekt worden, maar het is ook mogelijk om ze te combineren tot een geheel, ik speel daar intuïtief op in.

Deze behandelingen zijn ook voor kinderen te boeken  

Healing Source for kids

 

Wil jij samen met mij kijken wat het fijnst voor jou is, maak dan een afspraak voor een kennismaking en een korte algemene healing, waarmee ik kan invoelen wat jij op dit moment nodig hebt.

Investering: € 48,50

 


Klik HIER voor meer informatie over de Holistische EMDR behandeling, en HIER voor behandelingen speciaal gericht op kinderen!

klik hier voor de  PMS Behandeling ,en hier voor de Healing Source behandeling

 

Angel Healing

Ervaar een prachtige healing met de engelen! Tijdens deze healing werk ik samen met de engelen, waarbij blokkades worden opgespoord en in balans worden gebracht.

Inverstering: € 60,00

 

Reiki behandeling

Een ontspannende behandeling waarbij disbalans en blokkades worden opgespoord, en er vervolgens universele levens energie via de handen doorgegeven wordt voor het bevorderen van healing.

Als reiki Master sta ik voor je klaar.

Inverstering: € 77,00

 

Access Bars

De Bars zijn 32 punten op het hoofd. Ieder punt van de Bars vertegenwoordigt een thema dat kan corresponderen met vastgezette overtuigingen of inprentingen. Een Bars sessie kan heilzaam werken op allerlei lichamelijke en geestelijke aspecten. Het creëert rust in je hoofd, meer energie en minder klachten.
Access Bars is een zachte behandelwijze, waarmee je het lichaam in staat stelt om oude gevoelens, gedachten, ideeën en overtuigingen los te laten. Wanneer je een behandeling krijgt lig je heerlijk ontspannen op de behandeltafel, en worden een aantal punten op je hoofd zachtjes aangeraakt. Dit geeft direct ontspanning, energie, rust en ruimte. Na afloop van de behandeling heb je in het minste geval het gevoel dat je een heerlijke massage hebt gehad. In het beste geval verandert het jouw hele leven. Ook te boeken als facelift.

Inverstering: € 65,00

 

Guasha hoofd & gezichtsbehandeling

Tijdens een guasha gezichtsbehandeling wordt op het gezicht, hals een olie aangebracht en wordt er met hoorn van de jadesteen of de rozenkwarts, en jade rollers zachtjes over de meridianen en alle acupunctuurpunten en reflexzones van het hoofd en gezicht geschraapt.

Hoofd en Gezichtsguasha zorgt voor een fijne doorbloeding in het gezicht, zodat je weer een heerlijke frisse uitstraling krijgt. 

Zie de link hier Guasha behandeling

Voor verdere informatie van de behandeling.

 Investering: €65,00

 

Tui na-massage 

De Chinese hoofd nek en schouder massage. Deze massage is een onderdeel van de Tui na-massage, tui dat betekent, schuiven en strijken, en na betekent grijpen of kneden. Om dan ook nog eens op de tsubo's te drukken " De Energiepunten" kan je de Chi stroom door je lichaam weer voelen stromen. Ik combineer deze massage dan ook met een healing, dus lichaam en geest even helemaal tot rust, en al je spieren weer even ontspannen.

Investering: € 65,00

 

Zielenreis / Regressie therapie 

Door middel van diep gaande meditatie word je meegenomen op reis naar jouw vorige levens. 

Investering: € 77,00

 

 

Overige

 

Bachbloesems                        € 10,00 + eventueel verzendkosten 

Kaartreading                          € 37,00 -30 min / € 50,00 - 60 min

Fotoreading                            € 37,50

E-mail consult                        € 33,33 per onderwerp

Telefonisch consult               € 30,00 per kwartier 

Kinderen tot 18 jaar:             € 44,00 per behandeling

Afstand behandeling            € 57,50 per behandeling

Wat anderen zeggen

De zielenreis.

De puzzelstukjes en mijn eigen herinneringen kwamen en komen steeds meer op zijn plaats. 'Ze' helpen mij verder te herinneren en te spiegelen.

De levens en de kenmerkende ervaringen die voorbij kwamen 'passen' uiteraard volledig in mijn huidige thema's, visies en levenswijze.

Ik ervaar meer herkenning in mijzelf, meer rust en ruimte.

Andrea