HEALING EN OVERIGE BEHANDELINGEN

 

 

Het is mogelijk om sommige van de sessies op afstand te ontvangen, het contact zal dan telefonisch of online plaats vinden.

 

De sessies die hieronder beschreven staan kunnen los geboekt worden, maar het is ook mogelijk om ze te combineren tot een geheel, ik speel daar intuïtief op in.

 

Wil jij samen met mij kijken wat het fijnst voor jou is, maak dan een afspraak voor een kennismaking en een korte algemene healing, waarmee ik kan invoelen wat jij op dit moment nodig hebt.

Investering: € 44,00

 


Klik HIER voor meer informatie over de Holistische EMDR behandeling, en HIER voor behandelingen speciaal gericht op kinderen!

klik hier voor de  PMS Behandeling ,en hier voor de Healing Source behandeling

 

Angel Healing

Ervaar een prachtige healing met de engelen! Tijdens deze healing werk ik samen met de engelen, waarbij blokkades worden opgespoord en in balans worden gebracht.

Inverstering: € 55,00

 

Reiki behandeling

Een ontspannende behandeling waarbij disbalans en blokkades worden opgespoord, en er vervolgens universele levens energie via de handen doorgegeven wordt voor het bevorderen van healing.

Als reiki Master sta ik voor je klaar.

Inverstering: € 77,00

 

Access Bars

De Bars zijn 32 punten op het hoofd. Ieder punt van de Bars vertegenwoordigt een thema dat kan corresponderen met vastgezette overtuigingen of inprentingen. Een Bars sessie kan heilzaam werken op allerlei lichamelijke en geestelijke aspecten. Het creëert rust in je hoofd, meer energie en minder klachten.
Access Bars is een zachte behandelwijze, waarmee je het lichaam in staat stelt om oude gevoelens, gedachten, ideeën en overtuigingen los te laten. Wanneer je een behandeling krijgt lig je heerlijk ontspannen op de behandeltafel, en worden een aantal punten op je hoofd zachtjes aangeraakt. Dit geeft direct ontspanning, energie, rust en ruimte. Na afloop van de behandeling heb je in het minste geval het gevoel dat je een heerlijke massage hebt gehad. In het beste geval verandert het jouw hele leven. Ook te boeken als facelift.

Inverstering: € 65,00

 

Zielenreis / Regressie therapie 

Door middel van diep gaande meditatie word je meegenomen op reis naar jouw vorige levens. 

Investering: € 77,00

 

Overige

 

Bachbloesems                        € 10,00 + eventueel verzendkosten 

Kaartreading                          € 35,00 -30 min / € 50,00 - 60 min

Fotoreading                            € 37,50

E-mail consult                        € 33,33 per onderwerp

Telefonisch consult               € 30,00 per kwartier  of via    https://www.topconsulenten.nl/account/

Kinderen tot 18 jaar:             € 44,00 per behandeling

Afstand behandeling            € 44,00 per behandeling