Ik ben Eugie Ruiz, 43 jaar, moeder van 3 hele lieve kinderen, en ik heb nog een bonus dochtertje van mijn lieve vriend André.


Ik ben healer, energetisch therapeut, lichtwerker en engelenmedium.


Omdat ik zelf jaren lang overal tegen aan liep, besloot ik deze weg te gaan bewandelen. Een weg die mij heel veel heeft gebracht en mij heeft geholpen om het licht in mijzelf weer te voelen. Ik ontdekte dat alles uit energie bestaat en ervoer steeds meer die kracht, en wat je er mee kunt doen. Ik wil jou dat ook graag meegeven, zodat ook jij die krachtige energie in jezelf gaat ontdekken, voelen, en er mee aan de slag kunt gaan. En jij het licht kunt zijn dat je bent.


Mijn connectie met de aartsengelen is sindsdien enorm in kracht toegenomen, zij zijn er altijd om ons tijdens de behandeling te begeleiden.


Ik ben het universum elke dag dankbaar voor alles wat er is, mijn gezondheid, mijn liefde, mijn kinderen.. en al het mooie wat ik voor een ander mag doen.. healen… mijn grote passie!


En ik ben natuurlijk ontzettend dankbaar voor de velen die ik blij heb mogen maken, om een stap verder te zetten in het leven,
Ik wens dat iedereen dit zou kunnen zien, voelen, en meemaken.


Foto's gemaakt door Diane Mooijman

http://www.mooizorg.com