Healing Source Vitality Program


Ivm corona maatregelen kunnen onze lessen nog niet doorgaan, houd de site in de gaten! tot snel bij de yoga lessen

Lijkt het je fijn om een heerlijk gevoel van rust en ontspanning te creëren, en ondertussen de harmonie in jezelf te herstellen?

Doe dan mee aan The Harmony Yoga! Vanaf 26 augustus, elke woensdagochtend om 09.00 bij Zen Moments Centrum in Assendelft.

Door middel van fysieke en energetische oefeningen, worden de chakra’s en het energieveld in balans gebracht, en de harmonie in jezelf herstelt.

We eindigen de les met een heerlijke meditatie gebaseerd op

 je 'ware zelf'. 

Daarna stroomt de energie weer van top tot teen, en voel je je meer in harmonie met jezelf en je omgeving.

Meld je nu aan!

Na de les is er de mogelijkheid voor 1-op-1 healing en coaching, mocht je daar interesse in hebben, laat het mij dan tijdig weten!

Bekijk hier de mogelijkheden.

 

Investering: € 15.00 per losse les. € 100,- voor een 10 rittenkaart


Hi, mijn naam is Dominique en ik richt mij op voeding en mindset. Een gezonde relatie met voeding en jezelf staan bij mij echt voorop! Ik bied verschillende trajecten, workshops en maandcursussen aan. Op dit moment loopt het foodfit programma bij Zen Moments waarin ik een groepje vrouwen coach op voeding, ik coach ze bij het afvallen, daarnaast sporten we buiten in de buitenlucht. Heerlijk powerwalken waarbij een uur stevig doorlopen en tussendoor oefeningen doen.

 

Benieuwd naar wat ik zo al aanbied en hoe ik jou kan helpen bij jouw gewicht, voeding en mindset?

Neem een kijkje op mijn website en volg mij op social media. Waar ik overigens heerlijke recepten en een hoop gratis tips deel!

 

Wie weet tot snel! 

 

Liefs Do

 

Www.healthyforme.nl

Www.facebook.com/healthyforme

Www.instagram.com/Healthyforme_nl